top of page

VELKOMMEN I

PITTEN !

SKADES-
REPARATION

Hammer Biler laver skadesreparation på ALLE bilmærker. 

 

Skadesreparationer er meget mere end at give din bil sit ydre tilbage. Karrosseri på moderne biler er blevet konstrueret for at give dig bedst mulig sikkerhed ved en kollision, f.eks igennem stødabsorberende zoner og sikkerhedsbjælker.

For at disse sikkerhedskonstruktioner også skal fungere efter en skade, må reparationen også udføres efter fabrikkens forskrifter og specifikationer for, at disse elektroniske komponenter og karrosserifunktioner ikke bliver så skadet at de mister deres funktion.

 

Løbende kontrol

En tryghed for optimal skadesreparation er, at vores værksted løbende bliver kontrolleret af Teknologisk Institut i form af reparations- og værktøjskontrol, og vi giver garanti på udført arbejde, indtil din bils gennemtæringsgaranti udløber. 

 

Dygtige fagfolk

Vi benytter udelukkende dygtige fagfolk, som regelmæssigt må gennemgå kurser indenfor skadesbehandling, og som har topmoderne udstyr til rådighed.

 

Originale Reservedele

Vi benytter kun originale reservedele eller OE-godkendte dele ved reparation, hvilket tilsikrer den korrekte kvalitet og garanti når arbejdet er færdiglavet.

 

Gratis lånebil

Ved skadesreparation stiller vi dig altid en gratis lånebil til rådighed. 

Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi ser frem til hjælpe dig i vores autoværksted.

bottom of page