top of page

VELKOMMEN I

PITTEN !

NYE DÆK & HJULSKIFTE

Uanset om du bare skal have skiftet dine hjul fra sommer til vinter, eller du trænger til nye dæk og måske fælge, ja så kan Hammer Biler hjælpe dig.

Vi har altid de fleste størrelser dæk på lager, og kan som regel levere det hele samme dag.

Lad os slå fast med det samme at prisen på dæk i Danmark er meget varierende, og vi har hos Hammer Biler for længe siden erkendt at det ikke nytter at annoncere med rabatpriser etc.

Det er nemt at skrive at vi giver 60% rabat - men i forhold til hvad ?? For listeprisen på dæk er så høj og varierende, at ingen betaler fuld pris.

Vi kører derfor med dagspriser beregnet udfra dagens indkøbspris, Vi har tillagt udgiften til montering af afbalancering, således prisen er færdig monteret på din bil. Ring eller skriv til os - så får du dagens skarpe pris på blødt gummi !

Vi tilbyder også et stort udvalg af flotte aluminiumsfælge og selvfølgelig stålfælge. Er du på udkig efter et sæt nye vinterhjul eller flotte sommerhjul, så kontakt os endelig. Vi kommer gerne med et par gode forslag.

 

Hjulskifte og dækopbevaring

Vi skifter gratis dine hjul fra sommer til vinter (og omvendt) i forbindelse med service hvor hjulene alligevel er afmonteret. Hjulskifte og dækopbevaring i øvrigt koster kr. 599,- pr. halvår.

bottom of page