top of page

Pålidelig mekaniker i Hobro

Lokal mekaniker til alle biler

Har bilen brug for en kærlig hånd hos en professionel mekaniker med stor knowhow indenfor alle biler? Hos Hammer Biler er alle biler velkomne. Her er der altid en mekaniker, der har tid til at servicere dig og din bil, og vi har altid de dele på lager, som skal bruges til netop din bil uanset bilmærke.

Mekaniker med Volvo knowhow

Udover, at enhver mekaniker på vores værksted er specialuddannet indenfor BOSCH car service, er alle også uddannet og eksperter indenfor Volvo. Gennem de mange år, Hammer Biler har eksisteret, har vores mekaniker team draget en stor erfaring med Volvo men også med alle andre bilmærker, og du kan trygt aflevere din bil hos din mekaniker med vished om, at din bil bliver repareret på bedste vis.

Mekaniker i Hobro

Mange lokale bilejere fra Hobro og Hadsund kører til mekaniker hos os, når bilen trænger. Din mekaniker vil altid tage godt imod dig med god service, effektiv betjening og en konkurrencedygtig pris. Værkstedet har syv mekanikere, og foruden værkstedet har vi et moderne og lyst showroom, hvor der altid er præsenteret omkring 30 klargjorte, brugte biler.

bottom of page