VELKOMMEN I

PITTEN !

KLIMA
&
AIRCONDITION

Næsten alle nyere biler er idag forsynet med et airconditionsystem. Skal systemet virke optimalt kræver det regelmæssig vedligeholdelse, og det er IKKE en del af det normale service på din vogn. Om foråret kan systemet udmiddelbart køle ok - men når varmen rigtig sætter ind - eller du kører en tur ned i varmen, så kræves der meget mere af dit airconsystem. Derfor bør man en gang om året få systemet kontrolleret og efterset, så det er i topform når du har brug for at blive kølet ned. 

 

3 Typer eftersyn

Vi har lavet 3 typer af eftersyn, baseret på at dit system virker når du tjekker ind hos os. Er systemet brudt ned af en eller anden grund, - en sten har slået hul i køleren, et airconrør er utæt eller lign., så kommer vi gerne med et tilbud på at få systemet op at køre igen. Cool - ikke !

 

Aircondition eller klimaanlæg får serviceeftersyn og kontrolleres for utætheder, incl. efterfylding af kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

Kr. 998,-

*gælder ikke kølemiddel R1234YF

 

Aircondition eller klimaanlæg får serviceeftersyn, incl. efterfylding af kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel, samt udskiftning af vognens pollenfilter.

Kr. 1449,-

*gælder ikke kølemiddel R1234YF

 

Aircondition eller klimaanlæg får serviceeftersyn, incl. efterfylding af kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel, udskiftning af pollenfilter, samt en effektiv luftrensning der giver systemet en ren og dejlig luft/lugt.

Kr. 1649,-

*gælder ikke kølemiddel R1234YF

BESØG OS & KØR HJEM I DIN NYE PERFEKTE BRUGTE VOGN!

Aalborgvej 4

DK-9500 Hobro

Tel: +45 9852 4300
 

Åbningstider

 

Værksted                                          man-tors 8-16   fre 8-15.30                                   

Salgsafdeling - ikke helligdage:

mandag til fredag 8-17

søndage efter aftale

Mobil Ulrik: 20811169 / Carsten 40872010

 

  • Grey Facebook Icon

© 2020 Copyrights Hammerbiler Aps