HAMMER CATERING
hammers favoritter
KR. 270,- PR. PERSON
Min. 15 kuverter
Du vælger 2 x forretter - 2 x hovedretter - 2 x saucer - 2 x desserter - 2 x tilvalg
Forretter:
-
Hjemmelavet hønsesalat m/asparges, purløg og sprød bacon
-
Varmrøget laks m/rød dressing på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg + 10,-)
-
Rørt varmrøget laks på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg +10,-)
-
Koldrøget laks m/urtecreme på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg +10,-)
-
Kold dampet fersk laks anrettet m/asparges, rejer, citron og cremfraichedressing (Tillæg + 10,-)
-
Rørt tun m/rødløg, capers anrettet med halve æg, rejer og citron
-
Vitello Tonato (skiver af kold kalvekød m/tuncreme anrettet på salat)
-
Kyllingespyd marineret barbecue, dertil chilimayo
-
Tartelet m/høns i asparges
Der medfølger brød til alle forretter.
Hovedretter:
-
Rosastegt kalvecuvette m/små ristede kartofler vendt i krydderurter
-
Helstegt oksefilet m/små ristede kartofler med frisk rucola og rosenpeber
-
Helstegt oksemørbrad med pommes Anna (Tillæg + 60,-)
-
Helstegt mørbrad af gris stegt med rosmarin, med flødegratinerede kartofler m/hvidløg og porrer
-
Marinerede langtidsstegte grisekøller med bagt kartoffel/rodfrugtemos
-
Langtids rødvinsbraiseret nakkefilet fra gris og bagt kartoffel/rodfrugtemos
-
Glaseret skinke m/flødegratinerede kartofler m/hvidløg og porrer
Saucer:
-
Svampesauce
-
Madagaskar pebersauce
-
Rødvinssauce
-
Bernaisesauce
-
Skysauce (kun til nakkefilet)
Tilvalg:
-
Coleslaw
-
Broccolisalat m/æbler & bacon
-
Spidskålssalat m/edamame bønner, rucola og estragondressing
-
Grønkålssalat m/æble, granatæblekerner, sprød rugbrød m/honning/persille dressing
-
Cherrytomatsalat vendt med pesto, valnødder og friske parmesanflager
-
Pestomarineret kold pastasalat m/feta, oliven og soltørrede tomater
-
Waldorfsalat
-
4 slags tapenader: basilikumpesto, tomatpesto, humus og aioli
-
Varm sauté af bønner, bacon, perleløg, rød peber og svampe
Desserter:
-
Chokoladebrownies m/vanilleis, coulis og friske bær
-
Vanillepanna cotta m/frugtgelé på toppen (solbær, hindbær eller passionsfrugt)
-
Chokolademousse m/flødeskum og revet chokolade
-
Pandekager m/jordbærkompot og vanilleis (tillæg + 10,-)
-
Rabarbertrifli m/makroner, vanille creme og flødeskum
-
Frisk frugtsalat m/råcreme og hakket chokolade
-
Citronfromage m/flødeskum
Ring på tlf. 70 27 20 44 og få en snak med vores køkken.