HAMMER CATERING

hammers favoritter

KR. 270,- PR. PERSON

Min. 15 kuverter

Du vælger 2 x forretter  - 2 x hovedretter - 2 x saucer - 2 x desserter - 2 x tilvalg

Forretter:

  1. Hjemmelavet hønsesalat m/asparges, purløg og sprød bacon

  2. Varmrøget laks m/rød dressing på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg + 10,-)

  3. Rørt varmrøget laks på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg +10,-)

  4. Koldrøget laks m/urtecreme på frisk salat m/asparges og citron (Tillæg +10,-)

  5. Kold dampet fersk laks anrettet m/asparges, rejer, citron og cremfraichedressing (Tillæg + 10,-)

  6. Rørt tun m/rødløg, capers anrettet med halve æg, rejer og citron

  7. Vitello Tonato (skiver af kold kalvekød m/tuncreme anrettet på salat)

  8. Kyllingespyd marineret barbecue, dertil chilimayo

  9. Tartelet m/høns i asparges

        Der medfølger brød til alle forretter.

Hovedretter:

  1. Rosastegt kalvecuvette m/små ristede kartofler vendt i krydderurter

  2. Helstegt oksefilet m/små ristede kartofler med frisk rucola og rosenpeber

  3. Helstegt oksemørbrad med pommes Anna (Tillæg + 60,-)

  4. Helstegt mørbrad af gris stegt med rosmarin, med flødegratinerede kartofler m/hvidløg og porrer

  5. Marinerede langtidsstegte grisekøller med bagt kartoffel/rodfrugtemos

  6. Langtids rødvinsbraiseret nakkefilet fra gris og bagt kartoffel/rodfrugtemos

  7. Glaseret skinke m/flødegratinerede kartofler m/hvidløg og porrer

 

Saucer:

  1. Svampesauce

  2. Madagaskar pebersauce

  3. Rødvinssauce

  4. Bernaisesauce

  5. Skysauce (kun til nakkefilet)

Tilvalg:

  1. Coleslaw

  2. Broccolisalat m/æbler & bacon

  3. Spidskålssalat m/edamame bønner, rucola og estragondressing

  4. Grønkålssalat m/æble, granatæblekerner, sprød rugbrød m/honning/persille dressing

  5. Cherrytomatsalat vendt med pesto, valnødder og friske parmesanflager

  6. Pestomarineret kold pastasalat m/feta, oliven og soltørrede tomater

  7. Waldorfsalat

  8. 4 slags tapenader: basilikumpesto, tomatpesto, humus og aioli

  9. Varm sauté af bønner, bacon, perleløg, rød peber og svampe

Desserter:

  1. Chokoladebrownies m/vanilleis, coulis og friske bær

  2. Vanillepanna cotta m/frugtgelé på toppen (solbær, hindbær eller passionsfrugt)

  3. Chokolademousse m/flødeskum og revet chokolade

  4. Pandekager m/jordbærkompot og vanilleis (tillæg  + 10,-)

  5. Rabarbertrifli m/makroner, vanille creme og flødeskum

  6. Frisk frugtsalat m/råcreme og hakket chokolade

  7. Citronfromage m/flødeskum 

Ring på tlf. 70 27 20 44 og få en snak med vores køkken.

BESØG OS & KØR HJEM I DIN NYE PERFEKTE BRUGTE VOGN!

Aalborgvej 4

DK-9500 Hobro

Tel: +45 9852 4300
 

Åbningstider

 

Værksted                                          man-tors 8-16   fre 8-15.30                                   

Salgsafdeling - ikke helligdage:

mandag til fredag 8-17

søndage efter aftale

Mobil Ulrik: 20811169 / Carsten 40872010

 

  • Grey Facebook Icon

© 2020 Copyrights Hammerbiler Aps