top of page

Lokal bilforhandler i Hobro

Bilforhandler med viden om alle biler

Vi slår os ikke til tåls med at vide meget om få bilmærker, vores bilforhandler vil vide alt om alle bilmærker, og det, mener vi faktisk, er tilfældet; og er der noget, din bilforhandler hos Hammer Biler ikke ved på stående fod, bliver svaret fundet til dig hurtigst muligt. Uanset, hvilken bil du vil købe, kan din bilforhandler altså vejlede og rådgive dig på bedste vis.

En tur i showroom med din bilforhandler

Din bilforhandler hos Hammer Biler kan præsentere dig for et udvalg af ca. 30 brugte biler i vores showroom, hvor bilerne er klargjorte og klar til en prøvetur. Tag en snak med din bilforhandler om dine ønsker og krav til en god brugt bil, som kan køre i mange år.

Vi er et værksted med mange år på bagen, og det betyder, at din bilforhandler altid kan præsentere et stort spekter af bilmærker, der alle har sine egenskaber og fordele.  Vi skal ikke holde os til et snævert udvalg af biler; derfor kan din bilforhandler tilbyde dig lige netop den bil, du kunne tænke dig. Alle vores biler er importeret fra udlandet og kan købes, leases og finansieres via en fordelagtig aftale. Vi kan altid tilbyde dig en konkurrencedygtig pris, fordi vi som selvstændig bilforhandler ikke er underlagt en bestemt importør.

Din bilforhandler i Hobro

Når du skal kigge på brugt bil næste gang, så besøg din bilforhandler hos Hammer Biler. Vi har showroom og værksted i Hobro og mange af vores kunder er fra Hobro og Hadsund. Din bilforhandler møder dig i døren med et smil, hvor vi er klar til at lytte til dine ønsker og vise dig de mange muligheder.

bottom of page