top of page

VELKOMMEN I

PITTEN !

VORES VÆRKSTED ER TOPTUNET MED DEN NYESTE TEKNOLOGI

Hammerbilers værksted er et fritstående værksted som kun benytter enten originale reservedele eller OE-mærkede dele

 

Det betyder at vi på vores værksted, kan servicere og reparere alle bilmærker, og sælger reservedele med hele 3 års garanti, hvilket er 1-2 år længere end de fleste mærkeværksteder tilbyder, - en stor fordel for dig som kunde. 

Speciale inden for Volvo, Renault & VW-group  

Vores mange år som Volvoforhandlere har i sagens natur sat sit aftryk i vores DNA, og vi siden tiden med Volvo holdt os ajour på mærket, dels ved at importere og sælge en stort antal Volvobiler de sidste 14 år. Samtidig har vi i hele perioden haft rådighed over Volvos originaltester VIDA, så vi har haft fuld adgang til programmering og fejlsøgning på lige fod med de autoriserede Volvo værksteder. Renault ligger lige i kølvandet på Volvo - da vores mange år med Volvo også indbefattede salg og service af Renaultbiler. Vi har derfor også opbygget stor viden omkring Renault.

Derudover har vi nyeste teknologi fra Bosch til fejlsøgning og programmering hvilket giver os en stor all-round mulighed for fejlsøgning på alle bilmærker, og er samtidig tilknyttet hotline løsning fra tyske Bosch. Det er et stort plus for vores kunder hvilket betyder at vi sparer tid i fejlsøgningsprocessen, og kunderne derved sparer penge.

Service efter bogen

Til alle nye og nyere biler op til 5 år.

Vi arbejder efter bogen, og du bevarer

nyvognsgaranti, såfremt din vogn 

er omfattet af denne.

Pris efter tilbud

Service til ældre biler

Til alle ældre biler over 5 år, uden fabriksgaranti.

Fast pris kr. 1.198,-

Læs mere her

 

bottom of page